Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Новаковић: Нисмо запали у очај, спремни смо за будуће политичке изазове

rssBookmark and Share

Ниш 20.12.2023. Јужна Србија Инфо

Поводом изборних резултата, на адресе медијских редакција стигло је саопштење Градског одбора Социјалистичке партије у Нишу, које преносимо у целости.

Фото: Јужна Србија Инфо архива
Фото: Јужна Србија Инфо архива

Социјалистицка партија Србије је партија која најдуже траје на политичкој сцени Србије. Кроз више од 3 деценије постојања и деловања, прошли смо кроз различите изазове и искушења. Специфичне друствене и политичке околности су од нас коз време изнедриле партију озбиљних, одговорних и поштених људи, коју су као приоритет свих одлука стављали интересе наше државе и нашег народа. Велики успеси, огромна подршка бирача, могућност самосталног одлучивања и владања, нису били разлог да ми икада показемо политичку арогантност. Али исто тако и када нисмо успевали да остваримо све планиране циљеве и задатке, нисмо западали у политички очај. Тако и данас, опоменути од стране бирача, чврсто стојимо иза програма наше Партије, и нашег председника Ивице Дачића. За нас су избори непосредна комуникација са народом чије поруке треба пажљиво саслушати и озбиљно схватити. За нас је сваки резултат па и овај, мотив да будемо бољи, да будемо вреднији и да се глас наше партије још гласније чује. 

Нас путоказ и даље остају постулати наше Партије, и чврсто верујући у њих, следимо пут којим нас предводи нас председник Ивица Дачић. Своме председнику дајемо пуну и безрезервну подршку, уливамо додатну снагу и мотив, да збијемо редове и подигнуте главе, још јачи и спремнији дочекамо будуце политичке изазове. 

Проф. др Игор М. Новаковић 
Председник ГО СПС Ниш


#   Ниш   СПС   Игор Новаковић   избори 2023
@socijalisti @redinmind @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима