Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Покрет за ПРЕОКРЕТ: Саопштење за медије, поводом случаја Предрага Јеленковић-а

rssBookmark and Share

13.02.2016. Јужна Србија Инфо

Градски одбор Покрета за прокрет тражи да се испита да ли је господин Предраг Јеленковић заиста сам себи повећао плату и сам себе запослио у Скупштини града Ниша са платом која износи више од 60.000,00 динара, каже се у саопштењу између осталог.

Покрет за ПРЕОКРЕТ: Саопштење за медије, поводом случаја Предрага Јеленковић-а

Саопштење преносимо у целости..

Ако је тачно је да функционер Предраг Јеленковић сам себе запослио и себи одредио плату, позивамо га да поднесе оставку на све своје функције. Док надлежни ћуте, а стручњаци кажу да је ствар спорна јер на Јеленковићевом решењу пише да је одлуку донео Административни одбор, који се поводом ове одлуке није састао, Градски одбор Покрета за преокрет тражи да се ствар што пре реши.

Да не би долазило више до оваквих ситуација у нашем граду, да би било више могућности за запослење младих и перспективних људи, позивамо све оне који се противе оваквом начину долажења до зараде да се придруже јавном позиву господину Јеленковићу да поднесе оставку.

Покрет за преокрет се жестоко противи свакој врсти злоупотребе положаја.

Покрет за ПРЕОКРЕТ
Градски одбор Ниш

 


#   Предраг Јеленковић   злоупотреба службеног положаја   саопштење   Градски одбор   Административни одбор   запослење   Покрет за Преокрет
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима