Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Преко 80 аутобуса пристигло у Лесковац на митинг напредњака (ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Лесковац 26.03.2016. jugmedia.rs

У самој хали се налази око 5.000 људи док још толико прати политички скуп преко великог видео бима постављеног на платоу испред Спортско рекреационог центра "Дубочица".

Фото: Југмедиа
Фото: Југмедиа

На велики митинг напредњака у Лесковцу од јутрос је пристигло преко 80 аутобуса са симпатизерима и активистима СНС-а из Ниша, Врања, Прокупља, Зајечара, Бора, Крушевца и других околних места и градова.

Потез од фабрике „Џинси“ до основне школе „Вожд Карађорђе“ претрпан је паркираним аутобусима док полиција усмерава пристигле како пешака да стигну до Хале спортова где се митинг окупљене коалиције око СНС-а и одржава.

У самој хали се налази око 5.000 људи док још толико прати политички скуп преко великог видео бима постављеног на платоу испред Спортско рекреационог центра „Дубочица“.

Поједине куће у Лесковцу су окићене заставама Српске напредне странке у знак подршке политици Александра Вучића.

„Бољег владара од Тита до њега нисмо имали. Желим му све најбоље, као и својој деци. Ка би га видела и поздравила се са њим, срце би ми одмах оздравило“, каже нам једна старија Лесковчанка.

Велики број присталица политике напредњака чекао је испред улаза у халу да пристигне лидер СНС-а Александар Вучић, али су полиција, као и људи из његовог обезбеђења, забранили прилаз паркингу, као и новинарима да забележе његов улазак у Спортско рекреациони центар.
едан број пристиглих присталица СНС-а је још пре почетка митинга напустио простор испред Хале спортова и враћао се до својих паркираних аутобуса.

Текст и фотографије: ЈуГмедиа

ВИДЕО: СНС 


#   Лесковац   СНС   полиција   Александар Вучић   митинг   фотографије   избори 2016
@sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима