Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић: Четири сценарија за реконструкцију владе

Bookmark and Share

17.03.2015. Јужна Србија Инфо

За реконструкцију владе постоје четири сценарија, конкретни закључак о том питању није донет и наставиће се разговори у оквиру странке, рекао је премијер Александар Вучић.

Вучић: Четири сценарија за реконструкцију владе

Одговарајући на питање да ли се у понедељак на седници Председништва СНС разговарало о могућој реконструкцији владе, Вучић је рекао да она свакако неће бити козметичка, а да постоје четири могућности.

“Једна је да дође до промене коалиционих снага, друга да дође до значајних промена у СНС, трећа подразумева промену на челу владе, а четврта да не буде никаквих промена до децембра, да сачекамо покрајинске и локалне изборе”, рекао је Вучић на конференцији за новинаре.

Упитан која је према његовом мисљењу најбоља опција, рекао је “Не бих о томе, али мислим да ће моја опција бити подржана. Мислим да још имам подршку већине у странци”.

Новинаре је интересовала и опција могуће промене на челу владе, коју је премијер поменуо, али он то није желео да коментарише, већ је приметио да “да би се томе многи највише радовали, посебно они који толико снаге улажу у то да ме победе, али им некако не полази за руком…”


#   Александар Вучић   Влада Републике Србије   реконструкција
@avucic @Vlada_SR @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима