Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Нишу одржан завршни скуп листе „Александар Вучић – Ниш сутра“- Вучић: Југ Србије и Ниш нису заборављени

rssBookmark and Share

Ниш 30.05.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

У нишкој хали "Чаир" је одржан велики завршни скуп листе „Александар Вучић – Ниш сутра“, који је организован у оквиру предизборне кампање за локалне изборе.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

На овом скупу, на коме су присутствовали бројни симпатизери и активисти, обратили су се председник Републике Србије Александар Вучић, председница Скупштине Србије Ана Брнабић, премијер Милош Вучевић, Ивица Дачић, као и кандидат за градоначелника Ниша, Драгослав Павловић.

У свом обраћању, председник Вучић истакао је значајни напредак и развој који је остварен у региону, најавивши да Југ Србије није заборављен у развојним плановима државе. Том приликом, најавио је долазак новог инвеститора, компаније "Арсон", која ће отворити фабрику у Нишу, што ће донети нове пословне могућности и отворити нова радна места. Поред тога, председник је најавио и изградњу брзе железнице, што ће додатно унапредити инфраструктуру и повезаност југа Србије са осталим деловима земље.

На скупу су се такође обратили и други представници власти и кандидати, износећи своје визије и планове за будућност града Ниша. Истакнут је значај континуираних инвестиција и развојних пројеката за напредак и подизање квалитета живота грађана.

Скуп "Александар Вучић – Нишсутра" покренуо је важне дискусије о битним питањима за локалну заједницу и обележио је завршни део предизборне кампање ове листе у граду Нишу.

 

 

Коментара: 0


#   Ниш   СНС   Ивица Дачић   Александар Вучић   Драгослав Павловић   Ана Брнабић   локални избори 2024   Александар Вучић - Ниш сутра
@sns_srbija @DacicIvica @avucic @anabrnabic @


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима