Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Постављени "лежећи полицајци" на месту где су повређене четири девојчице

rssBookmark and Share

21.06.2017. Јужна Србија Инфо

На Булевару Цара Константина, код Броја 6, саобраћај је успорен асфалтним платформама у оба смера. Градоначелник Ниша Дарко Булатовић и члан Градског већа ресорно задужен за саобраћај Игор Војиновић синоћ су посетили овај део града и са мештанима разговарали о даљим активностима на подизању нивоа безбедности свих учесника у саобраћају на овом потезу.

Постављени "лежећи полицајци" на месту где су повређене четири девојчице

Према речима Игора Војиновића, ово је само почетак уређења ове саобраћајнице која представља вишедеценијски проблем за генерације основаца који овде прелазе пешачки прелаз на путу до школе. „Ово смо обећали родитељима пре непуних 10 дана, након саобраћајне незгоде која се овде догодила. Наравно, овде нас очекује и постављање семафора а потом и комплетна реконструкција Булевара Цара Константина чиме ће се и овај, проблематични део пута, у потпуности уредити и постати безбеднији за пешаке, али и друге учеснике у саобраћају“, каже Војиновић.

Грађани су задовољни јер, како кажу, до сада нису имали прилику да виде да се обећања представника града и испуњавају, и то у задатим роковима. Они су захвалили и градоначелнику и члану Градског већа што су у њиховом насељу и то не први пут и истакли да се надају да ће се добра комуникација наставити и да ће ови сусрети бити редовни, не само када је реч о проблемима, него и због лепих ствари.


#   саобраћај   саобраћајна незгода   Дарко Булатовић   полицајци   Никола Тесла насеље   девојчице   пешачки прелаз   Игор Војиновић   10 дана   платформа
@DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима