Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Преварант из Лесковца

rssBookmark and Share

Лесковац 08.12.2010. Извор: ПУ Лесковац

Службеници полиције у Лесковцу поднели су Основом јавном тужилаштву у Лесковцу, кривичну пријаву против Славка К. (1980) из Лесковца због постојања основа сумње да је извршио више кривичних дела превара.

Преварант из Лесковца


Сумња се да је Славко К, у 2007. години, сачинио лажну легитимацију, на име Ненада Станковића, коју је оверио печатом Градског музичког центра у Лесковцу, којом се лажно представљао као музички уредник и координатор организационог одбора музичке омладине, непостојеће организације "Југоконцерт" чији је наводни оснивач Скупштина града Лесковца. Он се у периоду од 2008. године до данас, приватним предузетницима и власницима више предузећа са подручја Лесковца, Лебана, Бојника, Власотинца и Грделице, лажно легитимисао као представник Општине Лесковац и Кабинета градоначелника, који је задужен за организовање музичких манифестација, доводећи их у заблуду и тражећи им новчана средства на име рекламе и бесплатних улазница. Укупна материјална штета коју је причино превареним лицима износи око 63.700 динара.

Због постојања сумње да је Славко К. на овај начин преварио већи број приватних предузетника и власника правих лица, лесковачка полиција позива све оштећене да Полицијској управи у Лесковцу пријаве догађај и поднесу пријаву.


#   Лесковац   полиција   клима   преварант   материјална штета   Скупштина града
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима