Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прокупље четврти дан без воде

rssBookmark and Share

Прокупље 02.07.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

Велика хаварија на мрежи водовода у Прокупљу још увек није санирана па део града ни данас, четврти дан за редом, нема воде за пиће на температури која ових дана достиже и до 39 степени.

Прокупље четврти дан без воде

Технички директор Јавног комуналног предузећа ''Водовод'' у Прокупљу Момо Милојковић изјавио је Танјугу да екипе градског водовода у Прокупљу раде на отклањању квара и да очекује да ће у томе успети до вечерас како би град био уредно снадбевен водом.

''Јутрос смо успели да отклонимо квар, али чим смо пустили воду, опет је дошло до велике хаварије на истом месту", казао је Милојковић.

Јавно комунално предузеће "Водовод" у Прокупљу обезбедило је и за данас две цистерне које тај део града снабдевају водом.

Проблема са снадбевањем водом има и на територији општине Куршумлија, а у том граду још увек нису обезбеђене цистерне са водом.

Заменик директора Јавног комуналног предузећа ''Топлица'' у Куршумлији Драган Гвозденовић рекао је Танјугу да је упознат да су на високим температурима поједина насеља без воде за пиће те да ће се, како каже, у току дана покушати решити тај проблем.


#   Прокупље   Топлица река   Момо Милојковић   без воде
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима