Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Нишу од данас отворене баште угоститељских објеката

rssBookmark and Share

Ниш 04.04.2021. Јужна Србија Инфо

Баште угоститељских објеката у Нишу биће отворене од понедељка до 22 часа уз поштовање епидемиолошких мера које ће бити накнадно прецизно дефинисане, а рад услужних делатности, прехрамбених продавница и теретана биће дозвољен до истог времена, одлучено је на Кризном штабу за сузбијање заразне болести КОВИД-19.

Фото: Јужна Србија Инфо архива
Фото: Јужна Србија Инфо архива

Седници Кризног штаба за сузбијање заразне болести КОВИД-19 присуствовали су члан Кризног штаба и градоначелница Ниша Драгана Сотировски, градоначелник Крагујевца Никола Дашић и заменик градоначелника Београда Горан Весић.

Тржни центри ће евентуално бити отворени од среде што зависи од кретања броја заражених на дневном ниову, саопштено је са Кризног штаба.

За улазак у Србију потребан је PCR тест или потврда о вакцинацији, а старији основци и средњошколци остају на онлајн настави.

У Нишу је до сада дато 115 000 доза вакцина.

У Србији је првом дозом вакцинисано 25,5 одсто пунолетних грађана, другу дозу примило је 18,6 одсто, а потпуно је заштићено 12,3 одсто пунолетних грађана. Дневно се да око 25.000 доза вакцина.

Србија данас добија 57.600 доза вакцине “АстраЗенека” из Ковакс програма. Следеће седмице стиже пола милиона “Синофарма” и 106.470 Фајзерове вакцине.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Горан Весић   угоститељски објекат   радно време   привремене мере   кризни штаб   Коронавирус
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима