Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У понедељак крећу искључења са водовода непалтишама у Сечаници

rssBookmark and Share

Црвени Крст градска општина 08.09.2017. Јужна Србија Инфо

У понедељак 11. септембра 2017. године, почињу прва искључења великих дужника са сеоског водовода у Сечаници. У недељу опомена за цело село.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Тим поводом Градска општина Црвени Крст издала је саопштење...

Као што смо Вас већ информисали, последња два месеца Савет грађана Сечанице, Одбор за воду и градска општина Црвени крст исцрпли су све могуће мере да се наплате дуговања за утрошену воду или потпишу споразуми о отплати истих на рате. Ове активности су уродиле плодом код око 80% дужника али су ипак остали они који не желе да измире своја дуговања ни на који начин те смо принуђени да прибегнемо радикалним мерама и такве потрошаче искључимо са мреже.

Пет првих искључења ће у понедељак, почев од 8:30 часова, обавити стручна лица уз асистенцију Комуналне полиције града Ниша, полиције опште намене МУП Србије и Комуналне инспекције општине Црвени крст а у наредним данима биће искључени и остали корисници који нису измирили своја дуговања. Трошкови овог поступка као и трошкови евентуалног поновног искључења иду на терет дужника.

Обавештавамо све мештане Сечанице да ће почев од недеље 10.9.2017.г. у 17.00 часовапа до понедељка 11.09.2017. госине, до окончања акције искључења пет корисника, бити искључен цео водовод у овом селу


#   искључење   вода   водовод   Црвени Крст градска општина   Наиссус ЈКП   Градска општина   Сечаница село
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима