Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У току опрема 14 мини-паркова на Пантелеју

rssBookmark and Share

Ниш 11.09.2018. Јужна Србија Инфо

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са најужим руководством обишао је радове који се управо изводе у селу Горњи Матејевац, а потом и уређене локације у дворишту Пантелејске цркве и Чупиној улици.

У току опрема 14 мини-паркова на Пантелеју

У оквиру континуираних активности на уређењу јавних и зелених површина на градском и сеоском подручју Градске општине Пантелеј, које се одвијају током ове летње сезоне, биће успостављено 14 нових мини парковских простора опремљених вењацима и мобилијаром за дечја игралишта. 

На градском подручју Општине Пантелеј, до сада су уређене и опремљене такве локације у насељима Ардија и Виник, у улицама „Коче капетана“ и „Зорана Радосављевића-Чупе као и дворишту цркве Светог Пантелејмона а предстоји монтажа мобилијара у Доњој Врежини на простору популарне „Римске чесме“.

Ових дана актуелно је постављање реквизита за дечја игралишта у селима: Пасјача, Ореовац, Малча, Кнез село, Горњи и Доњи Матејевац, Каменица и Горња Врежина док ће преостала четири села на подручју ове општине бити сагледана почетком наредне године.

Коментара: 0


#   Ниш   Пантелејмонска црква   Горња Врежина   Горњи Матејевац   Доњи Матејевац   Братимир Васиљевић   ГО Пантелеј   Кнез Село   паркови   градске општине   мобилијар
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима