Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ученици из Холандије у посети Нишу и Правно-пословној школи

rssBookmark and Share

Ниш 16.11.2018. Јужна Србија Инфо

У Градској кући данас је одржан пријем за ученике и професоре из холандског града Лермонда, који бораве у Нишу као гости Правно-пословне школе, а у оквиру традиционалне ученичке размене школа.

Ученици из Холандије у посети Нишу и Правно-пословној школи

Ученике је примио градски већник, ресорно задужен за образовање Мирко Зечевић, који је пожелео добродошлицу гостима из Холандије и кратко их информисао о богатој културно-историјској традицији нашег града.

У оквиру ове ученичке размене у Нишу борави 17 ученика из Лермонда и два професора.

Ради се о граду који је смештен на крајњем југу Холандије у близини Белгијске и Немачке границе.

Како је најавио директор Правно- пословне школе Милорад Гавриловић, током седмодневног боравка ученици из земље лала моћи ће да се упознају са нашим образовним системом и виде део пројеката које ова школа реализује.

Ученици ће обићи и такозване биро учионице у којима се обавља настава по узору на праве компаније и где се ученици из прве руке упознају са симулованим радом предузећа.

Делегација из Ниша већ је боравила прошле године у Лермонду, а очекује се да у марту месецу, ученици Правно посовне школе поново буду гости овог холандског града.


#   Ниш   образовање   ученици   Градски већник   Правно пословна школа   Холандија   Из прве руке   Милорад Гавриловић   Мирко Зечевић   Лермонд Холандија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима