Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Урадићемо све, три бода нам живот значе

rssBookmark and Share

09.03.2013. Autor: P.V.

Тренер фудбалера Радничког 1923 Дејан Ђурђевић рекао је да његови фудбалери морају да ураде све како би против Радничког из Ниша у 18. колу Суперлиге освојили три бода "која им живот значе".

Урадићемо све, три бода нам живот значе

"Имамо озбиљне проблеме у екипи, међутим то неће бити алиби пред сусрет са Нишлијама. Наша здравствена ситуација није сјајна у овом тренутку. Просто да човек не поверује колико нам се негативних ствари издешавало. У овој ситуацији немамо права никоме да претимо, али морамо да урадимо све како бисмо прекинули низ и узели веома важна три бода која нам живот значе", рекао је Ђурђевић.

Крагујевчани ће играти без суспендованих Марка Мирића и Славка Марића, а повређени су Станимир Милошковић, Милан Својић, Душан Петронијевић и Бојан Бељић.

"Бељић је и даље повређен, тренира смањеним интензитетом, а у Пазару је повређен почео утакмицу. Милошковић је доста важан шраф у нашој екипи, и даље не може да игра, тренира минимално. Својић има лакшу повреду. Петронијевић још не тренира. Процена њиховог опоравка је јако тешка. Надам се да ћемо се до недеље скупити, али без обзира, ко буде истрчао у недељу на терен мора дати све од себе", рекао је Ђурђевић.

"Нема кукања, морамо бити позитивни. Једна победа мења све, диже нас и на табели и психолошки", додао је Ђурђевић.

Фудбалер Радничког 1923 Драган Миловановић истакао је да се његов тим налази под великим притиском.

"Знамо шта нас чека и свесни смо ситуације. Морамо како знамо и умемо да победимо како бисмо полако изашли из опасне зоне, уз помоћ публике, стрпљење, вере у победу. Притисак је велики, али ко то не може да издржи не треба да излази на терен. Покушаћемо све што је на нама да уз велику борбу и навијаче савладамо Раднички, који има једну искусну екипу", истакао је Миловановић.

Утакмица Радничког 1923 и Радничког из Ниша играће се у недељу у 13 часова на стадиону Чика Дача у Крагујевцу, а улаз ће бити бесплатан.


#   Драган Миловановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима