Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вулин: Не знам ништа о финансирању Нове године у Нишу

rssBookmark and Share

13.01.2016. Танјуг

Mинистар за рад, запошљавање, борачка и социjална питања Aлександар Вулин ниjе желео данас да коментарише поjедине наводе да влада финансира концерт за дочек православне Нове године у Нишу, рекавши да то ниjе питање за њега и да о томе не зна ништа.

Вулин: Не знам ништа о финансирању Нове године у Нишу

"Mораћемо да видимо да ли смо дали неки новац, да бисмо били релевантни. Све што радимо, радимо за добробит наших грађана", казао jе Вулин новинарима.

Упитан да ли мисли да би било боље да се новац да за помоћ неким социjално угроженима, Вулин jе рекао да се то не може поредити и замолио новинаре да не праве такве паралеле.

"Сад покушавате да направите неке паралеле, попут оних да се повећаваjу трошкови за странке, а не за нешто друго... Не може се то поредити, хаjде да причамо о конкретним стварима и сагледамо буџет у целини", казао jе Вулин.

Oн jе истакао да jе веома задовољан буџетом коjи jе одређен за министарство, наводећи да давања нису смањена, већ да надлежни покушаваjу да законским решењима повећаjу броj корисника као и одређене надокнаде.

Танјуг


#   Нова година   Светлана Ражнатовић   Александар Вулин
@CRaznatovic @VulinAleksandar @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима