Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Завршена реконструкција нишке хале „Чаир“

rssBookmark and Share

22.09.2011. Аutor | S.Radović |

У уговором предвиђеном року завршена је реконструкција хале “Чаир” у Нишу, чији је носилац посла било предузеће Техником комјутерс.

Завршена реконструкција нишке хале „Чаир“

Техником компјутерс је, са групом нишких предузећа „ДМБ инжењерингом”, „Левелом” и „Еи информатиком”, успешно завршио реконстукцију, адаптацију, санацију и доградњу спортске хале “Чаир”.

За потребе датог посла Техником компјутерс је са “ЕИ Информатиком” инсталирао ново решење аутоматизације осветљења ради уштеде у електричној енергији.

Инсталиран је и централни систем надзора и управљања, који омогућава софтверско праћење система климатизације, вентилације и грејања, као и систем осветљења. Такође, направљен је нови софтwаре (тицкетинг апликација), који омогућава штампање улазница са бар кодом, па ће приступ догађају посетиоци имати једноставним провлачењем улазнице кроз бар код читач на улазним капијама дворане.

Техником компјутерсје, заједно са групом предузећа из Ниша, победио на тендеру за реконстукцију хале “Чаир”. Инспекција Европске рукометне федерације, која је недавно боравила у Нишу, је халу у техничком смислу оценила позитивно.

Након завршене реконстукције, хала “Чаир” постаје репрезентативни објекат, једна од најмодернијих хала на овим просторима, који задовољава високе стандарде за одржавање спортских такмичења и тако спремно дочекује одржавање Европског првенства у рукомету, у јануару следеће године.


#   реконструкција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима