Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дејан Цукић отворио „Медијанино културно лето“

rssBookmark and Share

Ниш 10.08.2022. Јужна Србија Инфо

Одличном свирком, на „Медијанином културном лету 2022.“ у организацији Градске општине Медијана, Дејан Цукић је показао зашто се његово име памти, а велики број посетилаца доказао је да, упркос дугом броју година на сцени, песме овог музичара остају непролазне.

Дејан Цукић отворио „Медијанино културно лето“

Ја бих да певам..., Играмо на улици, Заједно, Улица без бројева, што је и назив деветог студијског албума овог српског музичара, а уједно и пети који је снимио са својом пратећом групом Спори ритам бенд, само су неке од песама, у којима је публика на отварању Културног лета у Медијани, могла да ужива.

После концерта Дејана Цукића у парку Свети Сава, овогодишњи концерти које највећа нишка општина организује у оквиру „Медијаниног културног лета“ настављају се у среду, 10. августа,  наступом поп певача Жељка Васића и поп-фолк певачице Мире Шкорић.

Жељко Васића би на сцени требало да буде од 21 сат до 22.30, док је почетак концерта Мире Шкорић предвиђен за 22.40, и трајаће до поноћи. Медијанино лето затвориће Ангелина Вујовић, у четвртак, 11. августа. Концерт почиње у 21 сат.

 


#   Ниш   Медијана градска општина   Грделичко културно лето   Дејан Цукић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима