Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хладно пиво отвара трећи по реду HillsUP фестивал

Bookmark and Share

22.04.2016.

Од 15. до 17. јула на Златибору се одржава трећи по реду HillsUP музички фестивал, који је за кратко време окупио великане домаће рок сцене на најпосећенијој туристичкој дестинацији у Србији.

Хладно пиво отвара трећи по реду HillsUP фестивал

Поред Хладног пива које ове године отвара фестивал, публика ће имати прилику да чује и Дарка Рундека који одавно није наступао у овом делу Србије као и посебну ексклузиву у виду чувеног састава Београдски Синдикат који се ретко окупља али су овај пут направили изузетак па ће своје риме ове године уживо поделити са посетиоцима HillsUP фестивала.

Поред ових имена несумњиво је да ће велики број љубитеља рока привући и наступи Електричног оргазма, Дивљих јагода, Дел Арно Бенда, Гоблина, Ритма нереда и многих других.

Организатори неће оставити ускраћене ни љубитеље електронске музике за добар провод на Златибору за време фестивала па ће тако у оквиру бине „Хаос у шуми“ наступити најпознатија имена домаће DJ сцене.

Поред богатог музичког дела програма, у склопу фестивала биће организован турнир у баскету „Краљеви планине“, турнир у пеинтболу, као и трка у планинарском оријентирингу и бројни други адреналински садржаји на локацијама у близини самог фестивалског простора.

HillsUp подржава и промовише талентоване и младе па је у току гласање за демо бендове који ће имати прилику да се појаве на фестивалу и наступе као предгрупе најпопуларнијим именима домаће рок сцене. Од великог броја пријављених у ужем избору је тренутно 23 бенда за које се тренутно гласа на званичној FB страници фестивала. Занимљиво је поменути и да су у конкуренцији бендови из Словеније, Хрватске и Босне и Херцеговине.

Оно што ће свакако највише занимати све који планирају да дођу на фестивал је и цена карте која тренутно износи 1000 динара укупно за сва три дана и по овој цени се до 1. маја може купити у свим WinWin радњама широм земље.

Организатори напомињу да бројна изненађења тек следе као и то да објављени списак извођача није још увек и коначан и уз овогодисњи мотив фестивала #nemojnikadbitidole позивају све љубитеље добре музике и уживања у природном амбијенту да у својим календарима Златибор резервишу са средину јула месеца!

 

 


 

 

Коментара: 0


#   синдикат   рок музика   1. мај   Турнир у баскету   Златибор   HillsUP фестивал   Дел арно бенд
HillsUPFestival @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима