Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ЈК пише последњу колумну УЖИВО

rssBookmark and Share

04.11.2010. Autor: Stefan Radović

Поп дива Јелена Карлеуша решила је да ућутка злобнике који тврде да јој неко други пише и саставља колумне, па је позвала новинаре да у четвртак 04.11.2010 у редакцији овог дневног листа присуствују настанку њене последње колумне.


Њена последња колумна биће објављена 8. новембра, а да ли ће се предомислити, или можда бацити у политичке воде показаће време.

-Јелена Карлеуша овим поступком жели да покаже, и докаже, свим неверним Томама да зна сва слова, да уме да се служи компјутером и да заиста сама саставља колумне које су уздрмале читаву Србију – каже се у позиву које су новинари Курира упутили колегама из других редакција.

-Овај догађај пропратиће представници штампаних и електронских медија, како из Србије тако и из земаља у окружењу, а за читаоце листа Курир обезбеђен је директан пренос на њиховом веб-порталу.

Популарност диве нпрекидно расте а доказ за то је њен Фан клуб на Фцебооку који има највише фанови,у овом тренутку има чак 140.503 фанова а број оних који је подржавају и воле нерекидно расте што довољно говори да је у Србији заиста време за промене,па нек цркну душмани.


#   Јура   посао   Јелена Карлеуша
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима