Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Медијанино "Културни лето" од 10. до 12. августа

rssBookmark and Share

Ниш 03.08.2021. Јужна Србија Инфо

Манифестација културног и музичког стваралаштва ''Медијанино културно лето 2021'', коју Градска општина Медијана традиционално организује у парку Свети Сава, биће одржана од 10. до 12. августа 2021. године.

Медијанино "Културни лето" од 10. до 12. августа

Тродневни музички програм овогодишњег „Медијаниног лета“ биће отворен наступом Немање Николића, који ће својим и песмама Томе Здравковића,  свим посетиоцима приредити вече мерака. 

У наставку културних дешавања, 11.августа 2021.године, наступ ће имати група Неверне бебе, док ће 12.августа 2021.године, посетиоци моћи да уживају у песмама Амадеус бенда и ватромету, који ће поводом затварања манифестације, бити приређен. 

Планирано је да концерти почну у 21 сат и трајаће до 22 сата и 45 минута. 
Пратећа манифестација овогодишњег културног лета у Медијани, је тродневни дечији програм са радионицама сликања и учења старих заната. 

Дечији програм у трајању од сат времена, почиње у 18 сати и том приликом, нашим најмлађима биће дељене књиге, Зборник радова са 12.Медијаниног фестивала Дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу. 

Претходне манифестације, примљене су изузетно добро, не само код житеља Градске општине Медијана, већ и код свих Нишлија који лето проводе у граду.

Да подсетимо, прошлогодишња манифестација „Медијанино културно лето 2020.“ није одржана због актуелне епидемиолошке ситуације изазвaне корона вирусом.

 


#   Ниш   Медијана градска општина   парк Светог Саве   културно лето
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима