Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Наступом "Амадесус бенда" и ватрометом завршено „Медијанино културно лето"

rssBookmark and Share

Ниш 13.08.2021. Јужна Србија Инфо

Један од најпопуларнијих бендова са ових простора „Амадеус бенд” већ годинама, својим хитовима, прави најбољу атмосферу на својим наступима, а добра забава и загарантован провод уз популарне момке и њихове познате хитове, сјајан су начин за завршетак овогодишњег „Медијаниног културног лета 2021."

Наступом "Амадесус бенда" и ватрометом завршено „Медијанино културно лето"

Догађај који су приредили чланови овог бенда, завршен је фантастичним ватрометом, у ком су посетиоци, уз музику и популарне песме, могли да уживају. 

Верни посетиоци „Медијаниног културног лета“ и љубитељи добре музике, претходних вечери, имали су прилике да слушају познате хитове у извођењу звезде народне музике, Немање Николића,  али и да уживају у поп рок звуку нашег познатог бенда Неверне бебе.

У оквиру “Медијаниног културног лета 2021.” Градска општина Медијана, у сарадњи са Удружењем нишких домаћица и домаћина, у жељи да подсети колико су мануелни радови важни и колико се у њима може уживати, организовала је радионице, које су имале за циљ да подстакну најмлађе да стварају и забаве се.

Више од двестотине деце, учествовало је у изради специјалних бојанки, осликавању и украшавању магнета, учењу оригамија,.хеклању накита. 
Ове радионице, биле су прилика да се деци покаже да постоји нешто поред рачунара и телефона и да схвате, да је јако лепо да користе своју уметност, креативност и моторику.

 


#   Ниш   Медијана градска општина   парк Светог Саве   Амадеус бенд   Медијанино културно лето
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима