Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ПАПАРАЦО: Са осмехом на лице Цеца чачка сисе

rssBookmark and Share

Лесковац 27.11.2010. Autor: Stefan Radović

Упркос томе што је правосудни органи у Србији гоне због оптужби да је вршила малверзације са фудбалским трансферима, Цеца је обожаваоцима у Скопљу приредила добру забаву.

ПАПАРАЦО: Са осмехом на лице Цеца чачка сисе

Наш вешти Папарацо ухватио је популарну певачицу Светлану Цецу Ражнатовић како током наступа у Скопљу пред 12.000 људи са осмехом на лице гледа у своје груди, којима је без сумње одушевљена што се да видети и на нашој Папарацо фотографии.

Ражнатовићева је концерт одржала са једноставном сценографијом и само две преобуке.

Светлана Ражнатовић негирала је у Скопљу да је продајом играча фудбалског клуба Обилић проневерила вишемилионску суму новца. Она је казала да су напади на њу „класичан медијски линч“.

Министарка правде Снежана Маловић је рекла да очекује да ће тужилаштво убрзо донети одлуку о случају Светлане Ражнатовић, истичући притом да нико није изнад закона.

-Правосуђе је у последњих годину дана у многим одлукама показало да нико, без обзира на друштвени положај, није избегао руку правде - рекла је Маловићева напомињући притом да је згрожена чињеницом да седам година траје поступак против Ражнатовићеве и њене сестре Лидије Величковић због сумње да су противправно присвајале новац од трансфера више фудбалера клуба Обилић, на чијем су челу биле.

Светлана Ражнатовић, бивша председница ФК „Обилић", терети се по нацрту оптужнице Вишег тужилаштва у Београду да је присвојила 235 милиона приликом продаје фудбалера.


#   Лесковац   Светлана Ражнатовић
@CRaznatovic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима