Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почео "Медијана фест", звезда вечери Борис Режак

rssBookmark and Share

Ниш 24.06.2018. Јужна Србија Инфо

"Медијана фест 2018" почео је синоћ програмом за децу у којем је учествовао дечији фолклорни ансамбл из Гркиње. На крају вечери наступио је Борис Режак.

Почео "Медијана фест", звезда вечери Борис Режак

Звезда вечери, Борис Режак, наступао је у вечерњем делу програма и оправдао сва очекивања. Својим првим наступом у Нишу купио је наклоност Нишлија за ово вече и будућа времена. 

Парком Свети Сава орили су се хитови уз које су окупљени певали и играли до касно у ноћ.

Једном приликом Борис је испричао о себи :

„Пун погодак је родити се седамдесетих на брдовитом балкану. Ја сам управо један од срећних добитника. У мом случају,био је то шести април 1976.године, Бањалука, град са толико прелијепих крајности, културних, етничких…

Као примјеран пионир похађао сам основну школу, док је мој поносни тата предавао музичко васпитање. Музика је била саставни дио живота, самим тим нисам пуно размишљао о томе. У слободно вријеме сам посјећивао пробе ВИС-а чији је шеф, илити капелник био мој тата. Е…у таквим условима, човјек заиста мора бити антиталенат за музику, па да ништа не скапира.

Слиједе прве љубави, прва разочарања, први бенд из улице, прве пјесме…али као и у многим филмским сценаријима долази заплет, нажалост у мом случају ратни. Имао сам свега неколико дана да из дјечака стасам у човјека, али нећемо о томе.

Слиједи мрак, мрак, мрак…

После свега је требало устати, устати и кренути, кренути својим путем. Мој пут је била моја музика.“

И тим путем успешно иде годинама,а да је пут којим је кренуо прави, доказују бројни хитови које је написао за себе и друге као и награде које је освајао за свој рад.

 

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   Свети Сава   Борис Режак   Медијана фест
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима