Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Слађана Милошевић напала Карлеушу

rssBookmark and Share

01.11.2010. Autor: Stefan Radović

''Ко губи има право да се љути'', а ко губи рећи ће народ који је и најбољи судија. Сарадници и пријатељи рок музичарке и књижевнице Слађане Милошевић отвореним писмом упућеним Ољи Бећковић, ауторки емисије „Утисак недеље“, где је фолк ДИВА Јелена Карлеуша недавно гостовала, замерили су што је гошћа била Српска дива, а не Милошевићева.

Слађана Милошевић напала Карлеушу

 

Повод је, наводно, био и недавни напад који се касније догодио на Карлеушу и њеног супруга Душка Тошића, играча ФК „Црвене звезде“.

- Госпођица Милошевић, се већ више од 10 година, непрестано бори за поштовање права својих колега, кроз различите програме, државне институције, органе. Покренула је бројне активности које се тичу пиратерије, заштите ауторских права и интелектуалне својине, заштите уметника и извођача, борбу за побољшање културног амбијента у нашој земљи, за доношење системских анти-монополских закона итд. За све ово, није добила подршку ТВ Б92, стоји између осталог у дугачком писму Слађане Милошевић.
 

- Наивно гледано, госпођа Карлеуша написала је колумну у којој је пружила подршку геј популацији, са освртом на нереде на улицама Београда, стоји између осталог у писму.

- Моје мишљење је да госпођа Милошевић не треба себе да уљуљкује у идеју да је заслужује било чији позив и разумевање. Ако ја у једном дану постигнем циљ који она покушава да постигне двадесет година, то значи да она, једноставно, не ради то добро. Нема ту много филозофије. Шта је њој? Ко све неће да устане из саркофага - изјавила је Карлеуша.

Рок музичарка и књижевница дозволила је себи да у писму каже како сумња да Јелена Карлеуша сама пише своје колумне а све то из само њој познатих разлога, можда је Милошевићева и мислила да ће наш новински портал иначе нај читанији на Југу Србије чије вести преузимају многи како домаћи тако и страни медији да стави баш њену фотографију, али се, ако је тако мислила преварила. И сад да нас неко не схвати погрешно, нисмо ми криви што у архиви немамо ни једну њену фотографију.


 


#   Јелена Карлеуша
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима