Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nova predstava Studija glume iz Aleksinca

rssBookmark and Share

Aleksinac 30.09.2016.

Nakon premijere u februaru predstave "Kapetan Džon Piplfoks" u režiji glumca Bojana Veljovića i uspešno sprovedenih predavanja scenskog govora i dikcije u maju i junu, ansambl Studija glume ovih dana počinje sa pripremama nove predstave.

Ansambl Studija glume u predstavi Kapetan Džon Piplfoks
Ansambl Studija glume u predstavi Kapetan Džon Piplfoks

Predstavu pod nazivom "Čudne ljubavi" produciraće Centar za kulturu i umetnost po tekstu Maje Pelević, koja je besplatno ustupila prava na korišćenje teksta.

Režiju predstave ovog puta će potpisati glumica Kruševačkog pozorišta, Biljana Nikolić, koja je već imala priliku da sarađuje sa ansamblom Studija glume u Aleksincu:

- Ovog proleća sam kroz časove dikcije i scenskog govora upoznala aleksinačke glumce početnike i oduševljena sam njihovim talentom i entuzijazmom. Iskreno se radujem novoj saradnji, a nadam se da će rezultat biti dobra predstava.

Biljana Nikolić

Premijera "Čudnih ljubavi" očekuje se početkom decembra 2016, a u aleksinačkom Centru za kulturu i umetnost se nadaju da će predstava imati puno igranja poput prethodne predstave "Kapetan Džon Piplfoks", koja je nakon premijere imala još 10 izvođenja, a naredno je zakazano za 9. oktobar u aleksinačkom Domu kulture u okviju Dečje nedelje.

Aleksinačke vesti


#   Aleksinac   pozorište   Ana Nikolić   Biljana Nikolić   Dečija nedelja   Centar za kulturu   Centar za kulturu i umetnost   AAP     Maja Pelević   Bojan Veljović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima