Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Najbolja domaća i strana muzika

rssBookmark and Share

Niš 15.09.2019. Južna Srbija Info

"Radio Bum 018, od svog nastanka, pratio je najnovije trendove i osluškivao koje hitove Nišlije žele da slušaju. Znamo da uz muziku obavljate različite aktivnosti.

Najbolja domaća i strana muzika

 Da slušate radio dok vozite, usisavate po kući, pravite kolače, sređujete dvorište i naravno dok ste na poslu", poručuju iz tog slušanog radija.

"Sproveli smo opsežne ankete o tome kakvu muziku bi želeli da slušate i napravili novu programsku šemu koja kreće sa emitovanjem  od 16. septembra u 08h ujutro".

Urednik programa Milan Mitevski ističe da će se novi program bazirati na ravnoteži domaćih i stranih hitova.

“Pažljivo smo analizirali sve ankete, osluškivali komentare, predloge, ideje i kao rezultat, dobili smo jedinstveni miks muzike. Iako deluje nemoguće, pažljivim odabirom ponudićemo slušaocima jedan potpuno drugačiji muzički format. I dalje će to biti samo najbolja muzika, samo sa mnogo više začina“.

Jedna stvar se sigurno neće menjati. Slušaoci Bum radija i u buduće neće biti zatrpavani dosadnom pričom. U etar će izaći samo najbitnije informacije vezane za život Nišlija.

“Radio Bum 018 će i dalje biti građanski servis. Preduzetnici iz Niša koji su pokrenuli neki zanimljiv biznis imaće priliku da se predstave u okviru segmenta “Poslovna sreda” potpuno besplatno,” rekao je direktor udruženja Bum 018, Nikola Panić.

Kako iz uredništva radija Bum 018 naglašavaju i dalje će se insistirati na kvalitetu, dok će se na programu raditi mnogo više nego što se to očekuje od jedne lokalne radio stanice.

Komentara: 0


#   Niš   muzika   Bum 018   radio
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima