Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Veliki brat počinje od februara 2011. godine

rssBookmark and Share

25.10.2010. Autor: Stefan Radović


 

Serijal „Veliki brat“ počinje početkom februara 2011. godine, kada će na „Pinku“ krenuti nova sezona.Kastinzi će krenuti od novembra ove godine, saznajemo od izvora iz produkcijske kuće Emošn.

Takođe, ove godine će putem glasanja u najuži izbor ući najzgodniji momak i najzgodnija devojka, kao i najsmešniji momak i devojka sa fejsbuka, a pravo na izbor polažu sva punoletna lica.


Ideja novog serijala je „Veliki brat-škola za poznate“, ako hoćete da budete poznati, uđite u kuću „Velikog brata“.

Bivši učesnici ovog šoua snimili su najavnu reklamu koja se već uveliko vrti na najgledanijoj RTV Pink.

Reklama je snimana na Zvezdari, tačnije u parku Sportskog centra "Olimp". Od bivših stanara kuće prisustvovali su: Sava Radović, Suzana Pavlović, Dijana Mićić, Marko Miljković, Jovana Pavlović, Viki i Kiki Raleva, Miloš Vasiljević, Vladimir Arsić, Manuel Stojanović, Veselina Mihajlović, Radiša Miljković i naravno osoba koja je svo vreme zračila svojom lepotom i dobrom energijom naša lepotica Tanja Obradović.


U narednom izdanju emisije Sve za ljubav, u četvrtak 11. novembra, Katarini Šišmanović društvo će praviti Željko Samardžić, koji će se naći u ulozi gostujućeg voditelja. Ljubimac ženskog dela publike, sa zadovoljstvom je prihvatio ponudu da učestvuje u snimanju jedne od njegovih omiljenih emisija.
 

-Često gledam Sve za ljubav, i emotivno doživljavam svaku priču.Već sam par puta i učestvovao,Kaže Samardžić za našu novinsku agenciju koji će u emisiji premijerno izvesti i deo iz nove pesme.


#   Veliki brat   Željko Samardžić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima