Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ФК Раднички очекује публику на мечу са Партизаном

rssBookmark and Share

14.08.2014.

"Мишљења сам да је Партизан још бољи тим од Црвене Звезде, али без обзира на то ми у свакој утакмици покушавамо да извучемо најбољи резултат за нас." рекао је тренер нишког Радничког на конференцији за штампу поводом утакмице са Партизаном

ФК Раднички очекује публику на мечу са Партизаном

Друга  велика утакмица на којој ћемо покушати да променимо оно што на претходној није функционисало. Мишљења сам да је Партизан још бољи тим од Црвене Звезде, али без обзира на то ми у свакој утакмици покушавамо да извучемо најбољи резултат за нас.  Мислим да је ово изазов и за играче, руководство и навијаче. Утакмица у суботу је можда још важнија од оне која је иза нас, јер је прва  која се игра „код куће“.

Осврнувши се на прву утакмицу у првенству,  Степановић је рекао:

Видело се да је концентрација попустила на утакмици против Црвене Звезде, што је нормално јер тај вид кондиције можемо да добијемо само кроз утакмице првенства. Волео бих да су ове утакмице дошле касније. Партизан и Црвена Звезда су тимови који имају победнички менталитет, а ми смо у овом случају тим који ће покушати, ако је могуће, да их „саплете“.

Надам се да ће доћи велики број гледалаца, а ми пред нашом публиком имамо обавезу да покажемо шта смо до сада постигли и  да покушамо да извучемо добар резултат.

Да бисмо имали позитиван исход утакмице са Партизаном морамо играти изнад очекивања свих нас. Свака утакмица, пре него се заврши, није ни добијена ни изгубљена!

Коларевић је повређен, истегао је мишић задње ложе, тако да у овој и вероватно наредној утакмици неће бити у првих  18. За његово место имам две алтернативе. То су Митровић и Ђуричковић, који би се својим квалитетом ове године могао изборити за место у првих 11.

Иван Пејчић:

Разочарани смо поразом на самом старту против Црвене Звезде. Желели смо много,  али смо мало тога урадили. Разговарали смо пуно ове недеље о грешкама које смо правили  у претходној утакмици, да се оне не би понављале, јер нам долази  по мени и јачи противник него претходни. Очекујем  да добијем  шансу у шпицу, јер се ту боље сналазим и мислим да је то моја позиција.

Ненад Филиповић:

Ове утакмице су дошле рано за нашу екипу , јер мислим да тек  сада у нашем тиму долази све на своје место. Мислим да утикмица са Партизаном може да се заврши нашу корист ако будемо максимално  мотивисани,  баш као што је Црвена Завезда била против нас у првом полувремену. Извукли смо поуку против Звезде, а сада треба да против Партизана покажемо наше право лице. Утакмица против Звезде иде у заборав, морамо све позитивне мисли усмерити на утакмицу која нам предстоји у суботу. Позивам све навијаче да нам дају ветар у леђа!

Филиповић је образложио да је постао капитен јер му стручни штаб указао поверење.

„Шеф ми је указао поверење пред саму утакмицу са Звездом, то је за мене још већа сатисфакција да наставим још боље да радим. Можда је настало незадовољство међу навијачима јер се Јовановићу одузела капитенска трака након четири године, али то је одлука стручног штаба који ми је указао поверење. На мени је да то поверење оправдам.“

О Петру Петровићу,  новом лиценцираном играчу који нам долази из прволигашког Малмеа,  Степановић је рекао:

Он нас је изненадио, задовољио је наше критеријуме на пробном тренингу. Рођен је у Шведској ’95 године, лиценциран је и ако се одлучимо за њега,  у суботу ће већ бити у првих  18. Он је играч који има веома добар дриблинг и из сваког дуела може да изађе као победник. Перспективан је и на њему је да своје знање покаже и на утакмицама.

Петар Петровић :

Драго ми је што сам дошао у Раднички, видео сам како Мераклије навијају и то ми се свидело. До мене је да се игром покажем и да играм што више.

 

Улазнице ће се продавати на следећим локацијама Туристичке организације Ниш:

-Инфо центар ТОН-а ( улаз у Тврђаву)
-Инфо центар ТОН-а у Вождовој бр.7
-Инфо центар ТОН-а у Обреновићевој бр. 38.

Билетарница на истоку стадиона ће радити само у петак и суботу ( 15.8. и 16.8.) пред утакмицу са Партизаном.

Цене улазница за утакмицу са Партизаном су:
ЈУГ и СЕВЕР 400 динара,
ЗАПАД и ИСТОК 700 динара
ЛОЖА 1,200 динара

Продаја редовних карата у свим Инфо центрима ТОН-а вршиће се од 9ч до 20ч.

СЕЗОНСКЕ карте могу се подићи од четвртка ( 14.8.) и то САМО у Инфо центру ТОН-а у Обрeновићевој бр. 38, где је и вршена њихова продаја.

 


#   фудбал   Раднички ФК   Партизан ФК   Драгослав Степановић   Ненад Филиповић   Мераклије   Петар Петровић   Црвена Звезда
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима