Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

FK Radnički očekuje publiku na meču sa Partizanom

rssBookmark and Share

14.08.2014.

"Mišljenja sam da je Partizan još bolji tim od Crvene Zvezde, ali bez obzira na to mi u svakoj utakmici pokušavamo da izvučemo najbolji rezultat za nas." rekao je trener niškog Radničkog na konferenciji za štampu povodom utakmice sa Partizanom

FK Radnički očekuje publiku na meču sa Partizanom

Druga  velika utakmica na kojoj ćemo pokušati da promenimo ono što na prethodnoj nije funkcionisalo. Mišljenja sam da je Partizan još bolji tim od Crvene Zvezde, ali bez obzira na to mi u svakoj utakmici pokušavamo da izvučemo najbolji rezultat za nas.  Mislim da je ovo izazov i za igrače, rukovodstvo i navijače. Utakmica u subotu je možda još važnija od one koja je iza nas, jer je prva  koja se igra „kod kuće“.

Osvrnuvši se na prvu utakmicu u prvenstvu,  Stepanović je rekao:

Videlo se da je koncentracija popustila na utakmici protiv Crvene Zvezde, što je normalno jer taj vid kondicije možemo da dobijemo samo kroz utakmice prvenstva. Voleo bih da su ove utakmice došle kasnije. Partizan i Crvena Zvezda su timovi koji imaju pobednički mentalitet, a mi smo u ovom slučaju tim koji će pokušati, ako je moguće, da ih „saplete“.

Nadam se da će doći veliki broj gledalaca, a mi pred našom publikom imamo obavezu da pokažemo šta smo do sada postigli i  da pokušamo da izvučemo dobar rezultat.

Da bismo imali pozitivan ishod utakmice sa Partizanom moramo igrati iznad očekivanja svih nas. Svaka utakmica, pre nego se završi, nije ni dobijena ni izgubljena!

Kolarević je povređen, istegao je mišić zadnje lože, tako da u ovoj i verovatno narednoj utakmici neće biti u prvih  18. Za njegovo mesto imam dve alternative. To su Mitrović i Đuričković, koji bi se svojim kvalitetom ove godine mogao izboriti za mesto u prvih 11.

Ivan Pejčić:

Razočarani smo porazom na samom startu protiv Crvene Zvezde. Želeli smo mnogo,  ali smo malo toga uradili. Razgovarali smo puno ove nedelje o greškama koje smo pravili  u prethodnoj utakmici, da se one ne bi ponavljale, jer nam dolazi  po meni i jači protivnik nego prethodni. Očekujem  da dobijem  šansu u špicu, jer se tu bolje snalazim i mislim da je to moja pozicija.

Nenad Filipović:

Ove utakmice su došle rano za našu ekipu , jer mislim da tek  sada u našem timu dolazi sve na svoje mesto. Mislim da utikmica sa Partizanom može da se završi našu korist ako budemo maksimalno  motivisani,  baš kao što je Crvena Zavezda bila protiv nas u prvom poluvremenu. Izvukli smo pouku protiv Zvezde, a sada treba da protiv Partizana pokažemo naše pravo lice. Utakmica protiv Zvezde ide u zaborav, moramo sve pozitivne misli usmeriti na utakmicu koja nam predstoji u subotu. Pozivam sve navijače da nam daju vetar u leđa!

Filipović je obrazložio da je postao kapiten jer mu stručni štab ukazao poverenje.

„Šef mi je ukazao poverenje pred samu utakmicu sa Zvezdom, to je za mene još veća satisfakcija da nastavim još bolje da radim. Možda je nastalo nezadovoljstvo među navijačima jer se Jovanoviću oduzela kapitenska traka nakon četiri godine, ali to je odluka stručnog štaba koji mi je ukazao poverenje. Na meni je da to poverenje opravdam.“

O Petru Petroviću,  novom licenciranom igraču koji nam dolazi iz prvoligaškog Malmea,  Stepanović je rekao:

On nas je iznenadio, zadovoljio je naše kriterijume na probnom treningu. Rođen je u Švedskoj ’95 godine, licenciran je i ako se odlučimo za njega,  u subotu će već biti u prvih  18. On je igrač koji ima veoma dobar dribling i iz svakog duela može da izađe kao pobednik. Perspektivan je i na njemu je da svoje znanje pokaže i na utakmicama.

Petar Petrović :

Drago mi je što sam došao u Radnički, video sam kako Meraklije navijaju i to mi se svidelo. Do mene je da se igrom pokažem i da igram što više.

 

Ulaznice će se prodavati na sledećim lokacijama Turističke organizacije Niš:

-Info centar TON-a ( ulaz u Tvrđavu)
-Info centar TON-a u Voždovoj br.7
-Info centar TON-a u Obrenovićevoj br. 38.

Biletarnica na istoku stadiona će raditi samo u petak i subotu ( 15.8. i 16.8.) pred utakmicu sa Partizanom.

Cene ulaznica za utakmicu sa Partizanom su:
JUG i SEVER 400 dinara,
ZAPAD i ISTOK 700 dinara
LOŽA 1,200 dinara

Prodaja redovnih karata u svim Info centrima TON-a vršiće se od 9č do 20č.

SEZONSKE karte mogu se podići od četvrtka ( 14.8.) i to SAMO u Info centru TON-a u Obrenovićevoj br. 38, gde je i vršena njihova prodaja.

 


#   fudbal   Radnički FK   Partizan FK   Dragoslav Stepanović   Nenad Filipović   Meraklije   Petar Petrović   Crvena Zvezda
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima