Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Рафа - Ноле вечера од 22ч

rssBookmark and Share

12.09.2011. Аutor : Stefan Radović

Шпанац Рафаел Надал биће противник Новаку Ђоковићу у финалу Отвореног првенства САД у тенису пошто је у другом полуфиналном мечу савладао Британца Ендија Мареја.

Рафа - Ноле вечера од 22ч

Финале последњег овогодишњег Грен слем турнира игра се у вечерас у 22 часа.

Иначе, Рафа је до сада својио 10 гренд слем титула, а има тек 25 година и овде брани трофеј.

-Добио је пет финала против мене, то говори какво му је самопоуздање. Мораћу да будем перфектан како бих освојио титулу,Изјавио је Рафа,који је у предности јер води са 16:12.

-Новак игра са великим самопоуздањем. Ове године нисам имао среће против њега, играли смо у пет финала и сваки пут је он победио. Нисам задовољан како сам ментално улазио у мечеве са њим ове године јер у неким тренуцима нисам веровао у себе 100 посто,то ћу покушати да променим у данас, Казао је новинарима Рафел Надал пред меч.

Баш као и прошле године, Надал диже ниво игре како се турнир ближи завршници, а на врхунцу форме био је у мечевима са Родиком и Маријем. Фантастично се кретао, што му је омогућило неке невероватне ’пасинг’ ударце, нападао је са више самопоуздања и поново је деловао неустрашиво.

За очекивати је да Надал психолошки спремније уђе у меч са Ђоковићем него што је то био случај на Вимблдону и зато би добијен први сет много значио српском тенисеру.

Једно је сигурно, очекује нас нови спектакл – вечерас од, 22 часа, Новак Ђоковић – Рафаел Надал.


#   Рафаел Надал   Новак Ђоковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима