Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Rafa - Nole večera od 22č

rssBookmark and Share

12.09.2011. Autor : Stefan Radović

Španac Rafael Nadal biće protivnik Novaku Đokoviću u finalu Otvorenog prvenstva SAD u tenisu pošto je u drugom polufinalnom meču savladao Britanca Endija Mareja.

Rafa - Nole večera od 22č

Finale poslednjeg ovogodišnjeg Gren slem turnira igra se u večeras u 22 časa.

Inače, Rafa je do sada svojio 10 grend slem titula, a ima tek 25 godina i ovde brani trofej.

-Dobio je pet finala protiv mene, to govori kakvo mu je samopouzdanje. Moraću da budem perfektan kako bih osvojio titulu,Izjavio je Rafa,koji je u prednosti jer vodi sa 16:12.

-Novak igra sa velikim samopouzdanjem. Ove godine nisam imao sreće protiv njega, igrali smo u pet finala i svaki put je on pobedio. Nisam zadovoljan kako sam mentalno ulazio u mečeve sa njim ove godine jer u nekim trenucima nisam verovao u sebe 100 posto,to ću pokušati da promenim u danas, Kazao je novinarima Rafel Nadal pred meč.

Baš kao i prošle godine, Nadal diže nivo igre kako se turnir bliži završnici, a na vrhuncu forme bio je u mečevima sa Rodikom i Marijem. Fantastično se kretao, što mu je omogućilo neke neverovatne ’pasing’ udarce, napadao je sa više samopouzdanja i ponovo je delovao neustrašivo.

Za očekivati je da Nadal psihološki spremnije uđe u meč sa Đokovićem nego što je to bio slučaj na Vimbldonu i zato bi dobijen prvi set mnogo značio srpskom teniseru.

Jedno je sigurno, očekuje nas novi spektakl – večeras od, 22 časa, Novak Đoković – Rafael Nadal.


#   Rafael Nadal   Novak Đoković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima