Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Авио линија Ниш - Дортмунд у Немачкој

rssBookmark and Share

Ниш 14.04.2016. Јужна Србија Инфо

Биз ер, највећа нискотарифна Компанија у централној и источној Европ , објавила је данас нове летове из Ниша ка Дортмунду.

Фото: Аеродром К.В:
Фото: Аеродром К.В:

Редован авио саобраћај на поменутој релацији вршиће се три пута недељнно (уторком, четвртком и суботом) почев од 20. августа 2016. године.

Представник компаније Тамара Мшвениерадзе изјавила је следеће:

"Веома смо узбуђени што данас најављујемо дугоочекивану везу између Ниша и Дортмунда. Стално ослушкујемо жеље наших путника и одговарамо на њихове захтеве кад год је то могуће. Путници из Србије сада ће имати приступ још једној новој дестинацији по веома ниским ценама авио карата. Остајемо посвећени подстицају пословне и туристичке сарадње и омогућавамо неким новим туристима да посете Јужну Србију или популарни ски центар на Копаонику. Са друге стране, наши путници из Србије добијају сјајну везу по ниским ценама до целе Рурске области, која је највећа урбана агломерација у Немачкој".

Тим поводом у Градској кући у Нишу организована је конференција. Медијима су се обратили градоначелник Ниша проф.др. Зоран Перишић и диркетор ЈП ,,Аеродром Ниш” Владица Ђурђановић.

"То је нешто што смо најављивали већ месецима. Ту линију према Немачкој. Пословна политика компаније “Биз ер” је таква да су истражујући тржиште дошли до тога да је Дортмунд најатрактивнија дестинација и да ће ту имати највећу попуњеност летова. Добро је да нишки Аеродром полако почиње да заузима место на небу Европе”, изјавио је градоначелник.

Поред објаве нове линије директор Аеродрома Ниш Владица Ђурђановић истакао је да ће у будућем периоду аеродром чинити све што је у његовој могућности како би се повећао број редовних, чартер и карго летова.


#   Ниш   саобраћај   Немачка   Зоран Перишић   аеродром   летови   аеродром Константин Велики   Виз Ер   Владица Ђурђановић   авио саобраћај   Дортмунд
@ProfdrPerisic @NisAirport @wizzair @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима