Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Avio linija Niš - Dortmund u Nemačkoj

rssBookmark and Share

Niš 14.04.2016. Južna Srbija Info

Biz er, najveća niskotarifna Kompanija u centralnoj i istočnoj Evrop , objavila je danas nove letove iz Niša ka Dortmundu.

Foto: Aerodrom K.V:
Foto: Aerodrom K.V:

Redovan avio saobraćaj na pomenutoj relaciji vršiće se tri puta nedeljnno (utorkom, četvrtkom i subotom) počev od 20. avgusta 2016. godine.

Predstavnik kompanije Tamara Mšvenieradze izjavila je sledeće:

"Veoma smo uzbuđeni što danas najavljujemo dugoočekivanu vezu između Niša i Dortmunda. Stalno osluškujemo želje naših putnika i odgovaramo na njihove zahteve kad god je to moguće. Putnici iz Srbije sada će imati pristup još jednoj novoj destinaciji po veoma niskim cenama avio karata. Ostajemo posvećeni podsticaju poslovne i turističke saradnje i omogućavamo nekim novim turistima da posete Južnu Srbiju ili popularni ski centar na Kopaoniku. Sa druge strane, naši putnici iz Srbije dobijaju sjajnu vezu po niskim cenama do cele Rurske oblasti, koja je najveća urbana aglomeracija u Nemačkoj".

Tim povodom u Gradskoj kući u Nišu organizovana je konferencija. Medijima su se obratili gradonačelnik Niša prof.dr. Zoran Perišić i dirketor JP ,,Aerodrom Niš” Vladica Đurđanović.

"To je nešto što smo najavljivali već mesecima. Tu liniju prema Nemačkoj. Poslovna politika kompanije “Biz er” je takva da su istražujući tržište došli do toga da je Dortmund najatraktivnija destinacija i da će tu imati najveću popunjenost letova. Dobro je da niški Aerodrom polako počinje da zauzima mesto na nebu Evrope”, izjavio je gradonačelnik.

Pored objave nove linije direktor Aerodroma Niš Vladica Đurđanović istakao je da će u budućem periodu aerodrom činiti sve što je u njegovoj mogućnosti kako bi se povećao broj redovnih, čarter i kargo letova.

Komentara: 0


#   Niš   saobraćaj   Nemačka   Zoran Perišić   aerodrom   letovi   aerodrom Konstantin Veliki   Viz Er   Vladica Đurđanović   avio saobraćaj   Dortmund
@ProfdrPerisic @NisAirport @wizzair @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima