Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Od danas letovi iz Niša za Memingem u Nemačkoj i Ajdhoven u Holandiji

rssBookmark and Share

01.08.2016. Južna Srbija Info

Niskobudžetna avio - kompanija "Viz er" leteće od danas redovno za Memingem u Nemačkoj i Ajdhoven u Holandiji.

Od danas letovi iz Niša za Memingem u Nemačkoj i Ajdhoven u Holandiji

Avioni ove kompanije leteće iz Niša ponedeljkom i petkom.

Skoro hiljadu ljudi što putnika,što rodbine i prijatelja „okupiralo“ je danas aerodrom u Nišu.

Razlog je jako lepa vest za sve Nišlije ,ali i ljude iz okoline.

Naime, od danas će sa niškog aerodroma Konstantin veliki avioni kompanije „Viz er“ leteti do Memingena, aerodroma u blizini Minhena i do holandskog grada Ajndhovena.

Tradicionalnim vodenim topovima i tortama sa znakom Vizera i Grada Niša  dočekani su avioni iz Memingena i Ajndhovena koji su u prepodnevnim satima sleteli u Niš.

Na aerodromu su posade aviona dočekali gradonačelnik Darko Bulatović sa saradnicima i gradskim većnicima,kao i direktor aerodroma Vladica Đurđanović.

„ Ovo je radostan dan za sve Nišlije ,jer novim avio linijima ovaj aerodrom postaje prava vazdušna luka koja može da konkuriše ostalim aerodromima u regionu“rekao je gradonačelnik Bulatović i zahvalio se kompaniji „Viz er“,prethodnom gradskom rukovodstvu i svima koi su svojim zalaganjem doprineli da aerodrom Konstantin veliki u potpunosti oživi.

„Ovo je od značaja i za ostale gradove i opštine u okruženju pa očekujem da zajedno sa rukovodstvima ovih opština radimo na daljem razvoju aerodroma u Nišu na zajedničko zadovoljstvo“ rekao je gradonačelnik

Viz er –  najveća niskotarifna Kompanija u centralnoj i  istočnoj Evropi  , objavila je danas nove letove iz Niša ka Memingenu i Ajndhovenu. Redovan avio saobraćaj ka pomenutim destinacijama biće ralizovan dva puta nedeljno (ponedeljkom i petkom) počev od 1. avgusta 2016. godine.

Kupovinu karata moguće je obaviti putem sajta aviokompanije  www.wizzair.com, kod svih turističkih agencija koje se bave prodajim avio karata i u prodajnom mestu na aerodromu.

Tamara Valoa (Tamara Vallois), direktorka službe za odnose sa medijima Viza-a je izjavila: “Oduševljeni smo zbog novih dobrih vesti ovog leta za naše putnike iz Srbije. Avgust će biti mesec u kome ćemo imati mnogo razloga za slavlje. Naše tri nove linije do Nemačke i Holandije proširiće najveću mrežu low-cost letova iz Srbije, omogućivši srpskim putnicima veći izbor destinacija za odmor ili posao ovog leta, ali u isto vreme i podstičući dolazak stranih turista u Srbiju. Kao jedina avio kompanija koja leti iz Beograda i Niša, radujemo se privlačenju još većeg broja putnika na naše letove iz Srbije, koji će biti u prilici da lete sa nama i da uz niske cene avio karata iskuse našu sjajnu uslugu tokom leta za koju su zaslužne upravo naše srpske kolege”.

 

Komentara: 0


#   saobraćaj   aerodrom   Darko Bulatović   aerodrom Konstantin Veliki   Viz Er   Vladica Đurđanović   avio saobraćaj   Tamara Valoa    
@DarkoBulatovic_ @NisAirport @wizzair @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima