Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novi letovi "Viz er" kompanije iz Niša za Nemačku i Holandiju

rssBookmark and Share

15.06.2016. Južna Srbija Info

Viz er, najveća niskotarifna Kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, objavila je danas nove letove iz Niša ka Memingenu i Ajndhovenu

Novi letovi "Viz er" kompanije iz Niša za Nemačku i Holandiju

Redovan avio saobraćaj ka pomenutim destinacijama biće ralizovan dva puta nedeljno (ponedeljkom i petkom) počev od 1. avgusta 2016. godine.

Kupovinu karata moguće je obaviti putem sajta aviokompanije www.wizzair.com, kod svih turističkih agencija koje se bave prodajim avio karata i u prodajnom mestu na aerodromu.

Tamara Valoa (Tamara Vallois), direktorka službe za odnose sa medijima Viz er-a je izjavila: “Oduševljeni smo zbog novih dobrih vesti ovog leta za naše putnike iz Srbije. Avgust će biti mesec u kome ćemo imati mnogo razloga za slavlje. Naše tri nove linije do Nemačke i Holandije proširiće najveću mrežu nisko tarifnih letova iz Srbije, omogućivši srpskim putnicima veći izbor destinacija za odmor ili posao ovog leta, ali u isto vreme i podstičući dolazak stranih turista u Srbiju. Kao jedina avio kompanija koja leti iz Beograda i Niša, radujemo se privlačenju još većeg broja putnika na naše letove iz Srbije, koji će biti u prilici da lete sa nama i da uz niske cene avio karata iskuse našu sjajnu uslugu tokom leta za koju su zaslužne upravo naše srpske kolege”.

 


#   saobraćaj   Nemačka   aerodrom Konstantin Veliki   Viz Er   Holandija   Minhen   avio saobraćaj   Tamara Valoa   Ajndhoven
@NisAirport @wizzair @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima