Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Popunjenost letova za Bazel i Malme je u proseku 80%

rssBookmark and Share

Niš 24.07.2015. NTV, Južna Srbija Info

Avioni niskobudžetne kompanije “Viz Er” koji lete na linijama Niš-Bazel i Niš-Malme u proseku imaju 80% popunjenost svih kapaciteta, sedišta i kargo prostora.
Cena avionske karte varira od dana u nedelji i meseca u godini, a kreće se od 1.700 do 18.000 dinara.

Popunjenost letova za Bazel i Malme je u proseku 80%

Rukovodstvo aerodroma Konstanin Veliki zadovoljno je ostvarenim poslovnim rezuultatima i saradnjom sa Vizerom, a u planu je zaključenje poslovnih arandžmana i sa drugim zainteresovanim niskobudžetnim avio kompanijama.

“Razvojem avio saobraćaja u Nišu stvaramo preduslove za razvoj grada i čitavog regiona”, kaže za NTV direktor aerodroma Konstanin Veliki Vladica Đurđanović.

Zaključenje poslovnog aranžmana sa niskobudžetnom avio kompanijom “Viz er” predstavlja poslovni potez koji će obezbediti prekretnicu u radu niške vazdušne luke koja je do sada tavorila.
Avioni na relaciji Niš Bazel lete svake nedelje i to ponedeljkom i petkom, a na relaciji Niš Malme, utorkom četvrtkom i subotom.

Usluge niškog aerodroma najeftinije su u regionu, i pored toga rukovodstvo je zadovoljno postignutim rezltatima. Protok ljudi, robe i kapitala neophodan je ako želimo da se naš grad razvija, kaže direktor Đurđanović
Kada se govori o bezbednosti, aerodrom Konstanin Veliki jedan je od najbezbednijih u regionu, i to ne samo zbog veoma povoljnih meteoroloških uslova koji vladaju tokom cele godine, već i zbog kvalitetnih kadrova i tehničke opreme.

Do kraja ove godine planira se ugradnja specijalnih svetala i opreme, koja će omogućiti avonima da sleću i u najnepovoljnijim meteo uslovima.

Komentara: 0


#   Niš   aerodrom   letovi   Viz Er   Malme   Vladica Đurđanović     avio saobraćaj
@wizzair @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima