Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

”Дивљани” треба 30 милиона да стане на ноге

rssBookmark and Share

Ниш 19.12.2015. НТВ

За финансијски опоравак дечијег одмаралишта “Дивљана“ неопходно је око 30 милиона динара, рекао је шеф одборничке групе Српске напредне странке Дејан Јовановић.

”Дивљани” треба 30 милиона да стане на ноге

Иако је рачун “Дивљане“ у блокади а њени радници без исплаћених зарада и уплаћених доприноса, према речима Јовановића, припреме за пролеће, када се очекује долазак већег броја деце, су у току.

Упркос томе што је рачун дечијег одмалишта “Дивљана“ због вишемилионских дуговања у блокади, а запослени месецима без плата и доприноса, у Српској напредној странци која је поставила актуелног вршиоца дужности директора “Дивљане“ Небојшу Стојановића, немају примедби на његов рад. Упркос нагомиланим нерешеним проблемима, у “Дивљани“ се планира нова туристичка сезона.

Јовановић оцењује да је дечије одмаралиште “Дивљана“ веома значајно за Град Ниш јер, осим смештаја, има и битан социолошки задатак с обзиром да се из локалног буџета субвенционише боравак деце у природи.

Коментара: 0


#   Ниш   Дивљана   блокада   финансирање   Дејан Јовановић   Небојша Стојановић   запослени   Дивљана дечје одмаралиште
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима