Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Како до бесповратних средстава за покретање женског бизниса

rssBookmark and Share

Алексинац 18.03.2015. еКапија, Супер Радио, Јужна Србија Инфо

Европски ПРОГРЕС организује скуп за грађанке јужних општина - Како до бесповратних средстава за покретање женског бизниса

Како до бесповратних средстава за покретање женског бизниса

Скуп "Време за успешне жене", који организује Европски ПРОГРЕС, заказан за петак 27. март 2015. године, биће место на ком ће заинтересоване будуће предузетнице моћи да добију информације о бесповратним средствима за покретање бизниса. Портал нишког Супер радија преноси да је овај састанак намењен грађанкама општина Алексинац, Бабушница, Бела Паланка, Дољевац, Гаџин Хан, Књажевац, Мерошина и Сврљиг.

Све заинтересоване кандидаткиње добиће информације о самом процесу који почиње пријављивањем за програм обуке у оквиру које ће стећи основна знања за припрему бизнис планова. Након тога, кандидаткиње ће моћи да доставе предлоге пројеката и конкуришу на јавном позиву за доделу бесповратних средстава.

На сесији која ће се одржати у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Нишу представиће се и Канцеларија Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена, као и жене предузетнице које су већ започеле сопствени бизнис управо добијањем бесповратних средстава.

Информативне сесије увод су у низ активности које ће програм Европски ПРОГРЕС спровести од марта до јула, а након чега ће бити изабрани најуспешнији пројекти којима ће бити додељена бесповратна помоћ за најмање 40 идеја у власништву жена.

Коментара: 0


#   Алексинац   Мерошина   Бела Паланка   Сврљиг   УН   Бабушница   Дољевац   Гаџин Хан   жене   Књажевац   Европски Прогрес     Општина Алексинац   27. март
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима