Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kako do bespovratnih sredstava za pokretanje ženskog biznisa

rssBookmark and Share

Aleksinac 18.03.2015. eKapija, Super Radio, Južna Srbija Info

Evropski PROGRES organizuje skup za građanke južnih opština - Kako do bespovratnih sredstava za pokretanje ženskog biznisa

Kako do bespovratnih sredstava za pokretanje ženskog biznisa

Skup "Vreme za uspešne žene", koji organizuje Evropski PROGRES, zakazan za petak 27. mart 2015. godine, biće mesto na kom će zainteresovane buduće preduzetnice moći da dobiju informacije o bespovratnim sredstvima za pokretanje biznisa. Portal niškog Super radija prenosi da je ovaj sastanak namenjen građankama opština Aleksinac, Babušnica, Bela Palanka, Doljevac, Gadžin Han, Knjaževac, Merošina i Svrljig.

Sve zainteresovane kandidatkinje dobiće informacije o samom procesu koji počinje prijavljivanjem za program obuke u okviru koje će steći osnovna znanja za pripremu biznis planova. Nakon toga, kandidatkinje će moći da dostave predloge projekata i konkurišu na javnom pozivu za dodelu bespovratnih sredstava.

Na sesiji koja će se održati u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Nišu predstaviće se i Kancelarija Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena, kao i žene preduzetnice koje su već započele sopstveni biznis upravo dobijanjem bespovratnih sredstava.

Informativne sesije uvod su u niz aktivnosti koje će program Evropski PROGRES sprovesti od marta do jula, a nakon čega će biti izabrani najuspešniji projekti kojima će biti dodeljena bespovratna pomoć za najmanje 40 ideja u vlasništvu žena.

Komentara: 0


#   Aleksinac   Merošina   Bela Palanka   Svrljig   UN   Babušnica   Doljevac   Gadžin Han   žene   Knjaževac   Evropski Progres     Opština Aleksinac   27. mart
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima