Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нови погон у Владичином Хану

rssBookmark and Share

Владичин Хан 08.09.2015. Ханске новине, Јужна Србија Инфо

Предузеће "Матид обућа доо" Владичин Хан проширило је производњу и отворило још један погон.

Нови погон у Владичином Хану

Са нових 30 радника на новој линији у предузећу је тренутно упошљено 65, а у плану је да се тај број наредне године повећа.

За отварање новог погона предузеће "Матид"добило је субвенције у износу од 3 милиона динара преко "Де минимис"државне помоћи.

Председник општине Бранислав Тошић, народни посланик Горан Младеновић и помоћник председника Владимир Костић обишли су, у току јучерашњег дана, нови производни погон предузећа "МАТИД обућа доо".

- Матид је добио субвенцију " Де минимис" државну помоћ из буџета општине Владичин Хан, за набавку машине и опреме за производњу, а све у циљу отварања нових радних места и упошљавања наших суграђана. И овом приликом позивам све привредне субјекте са територије општине Владичин Хан којима је потребна помоћ како би проширили своју производњу и отворили нова радна места, да попуне пријавни образац и доставе општинској комисији за доделу "Де минимис" државну помоћ, како би смо могли да сагледамо њихове потребе и испланирамо у буџету за 2016 годину довољно средства да подржимо њихов развој - изјавио је помоћник председника, Владимир Костић.

Коментара: 0


#   Владичин Хан   субвенције   Горан Младеновић   председник општине   радна места   Бранислав Тошић   Владимир Костић   Матид обућа доо
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима