Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Нишу отворен немачки мега-маркет "Лидл"

rssBookmark and Share

Ниш 11.10.2018. Јужна Србија Инфо

У Нишу и још 11 градова у Србији јутрос је отворено првих 16 објеката немачког дисконтног ланца Лидл.
Поред Ниша, нове продавнице отворене су у Београду, Бору, Зрењанину, Крагујевцу, Лесковцу, Новом Саду, Смедереву, Сомбору, Суботици, Ужицу и Шапцу, а радно време биће сваког дана до 22.00.

У Нишу отворен немачки мега-маркет "Лидл"

Свечаности поводом почетка рада "Лидла" у Нишу, поред великог броја грађана, који су жељно ишчекивали отварање, присуствовала је начелница Нишавског округа Драгана Сотировски и градоначелник Дарко Булатовић који је истакао да долазак најјачег прехрамбеног трговинског ланца у Европи и првог савременог дисконта у Србији, недвосмислено показује да озбиљни инвеститори Град Ниш препознају као право пословно окружење за проширење својих пословних активности. 

”Ниш је одличан економски простор за привлачење нових страних директних инвестиција, а стабилна економија и поуздано тржиште свакако представљају његове конкурентне предности у односу на остале градове. Први и главни циљ градског руководства јесте довођење домаћих и страних инвеститора, отварање нових радних места и константно јачање економског и привредног раста.

Компанији „Лидл“ желим добродошлицу у Град Ниш са искреном жељом да дуго и стабилно послују у нашем граду”, поручио је Градоначелник Булатовић.

Лидл је до сада у Србији отворио више од 1500 радних места, а отварањем нових објеката тај број ће неумитно расти. У Нишу је тренутно запослено 50 радника, а како је најављено, врло брзо Ниш ће добити још најмање једну продавницу Лидла, познатог по ниским ценама и високом квалитету производа.

Коментара: 0


#   Ниш   Драгана Сотировски   Дарко Булатовић   Лидл   Византијски булевар
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима