Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почео са радом још један "Лидл" у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 09.09.2021. Јужна Србија Инфо

Јутрос је у Нишу отворена друга продавница трговинског ланца "Лидл". Савремени дисконт те компаније налази се у улици Благоја Паровића поред "Делте".

Почео са радом још један "Лидл" у Нишу

"Са представницима компаније отворили смо другу Лидл продавницу у Нишу. Захвалила сам компанији Лидл која препознаје Ниш као град где може да инвестира и ми ћемо наставити разговоре о отварању нових објеката", рекла је Драгана Сотировски.

"Овим објектом употпуњујемо садржај на Булевару Немањића и у овом делу града. На рафовима Лидла и производи домаћих произвођача што ме је посебно обрадовало. Значи нам много свако ново радно место, а у овом објекту ће радити 20 младих људи који могу да планирају своју будућност у свом граду", истакла је Сотировски.

Лидл је поклонио граду у склопу изградње објекта нових 40 паркинг места.

Према њеним речима, наша наредна инвестиција је улагање у суседни парк и проширење свих оних терена у овом делу града до самог кеја.

Нови објекат је површине од 1.400 квадратних метара. Међу 1.800 производа су и производи домаћих произвођача одличног квалитета и провереног стандарда са специфичним укусима Србије, рекли су представници Лидла.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Лидл   продавнице   маркет   Улица Благоја Паровића
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима