Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počeo sa radom još jedan "Lidl" u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 09.09.2021. Južna Srbija Info

Jutros je u Nišu otvorena druga prodavnica trgovinskog lanca "Lidl". Savremeni diskont te kompanije nalazi se u ulici Blagoja Parovića pored "Delte".

Počeo sa radom još jedan "Lidl" u Nišu

"Sa predstavnicima kompanije otvorili smo drugu Lidl prodavnicu u Nišu. Zahvalila sam kompaniji Lidl koja prepoznaje Niš kao grad gde može da investira i mi ćemo nastaviti razgovore o otvaranju novih objekata", rekla je Dragana Sotirovski.

"Ovim objektom upotpunjujemo sadržaj na Bulevaru Nemanjića i u ovom delu grada. Na rafovima Lidla i proizvodi domaćih proizvođača što me je posebno obradovalo. Znači nam mnogo svako novo radno mesto, a u ovom objektu će raditi 20 mladih ljudi koji mogu da planiraju svoju budućnost u svom gradu", istakla je Sotirovski.

Lidl je poklonio gradu u sklopu izgradnje objekta novih 40 parking mesta.

Prema njenim rečima, naša naredna investicija je ulaganje u susedni park i proširenje svih onih terena u ovom delu grada do samog keja.

Novi objekat je površine od 1.400 kvadratnih metara. Među 1.800 proizvoda su i proizvodi domaćih proizvođača odličnog kvaliteta i proverenog standarda sa specifičnim ukusima Srbije, rekli su predstavnici Lidla.


#   Niš   Dragana Sotirovski   Lidl   prodavnice   market   Ulica Blagoja Parovića
#GradonacelnicaN @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima