Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Централна градска општина наставља са уређењем школске околине

rssBookmark and Share

Ниш 03.04.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

На територији Градске општине Медијана, пројект опремања школских околина наставља се у пуном замаху. Са циљем да простор постаје угоднији за ученике, Градска општина Медијана, у сарадњи са удружењем грађана "Еден", наставила је оплемењивање дворишта средње Економске школе у Нишу.

Централна градска општина наставља са уређењем школске околине

Засађивањем садница украсних четинара, простор у којем бораве и ученици Угоститељско-туристичке и Правно - пословне школе добио је потпуно нови изглед. Поред уређења зелених површина, објектива обогаћени су новим теренима за кошарку и мали фудбал.

Члан Већа ГО Медијана, Иван Николић, истакао је значај ових подухвата, наглашавајући да је општина претходне године већ уредила део дворишта у Економској школи и поставила паметне клупе са могућношћу пуњења уређаја и бесплатног интернета.

Директор Економске школе, Влада Кузмановић, изразио је заметне речи захвалности Градској општини Медијана на омогућавању да се простор учини пријатнијим за све младе. Позивајући будуће ученике, Кузмановић истакао је важност посете и упознавања са новим изгледом школе.

Укључивши преко 1000 садница украсних четинара, ови напори озелењавања и уређења дворишта представљају важан корак у стварању пријатнијег окружења за школске заједнице на територији Градске општине Медијана.


#   Ниш   Медијана градска општина   економска школа   озелењавање   Трговинска школа Ниш   ЕДЕН удружење
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима