Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Деца из хранитељских породица уживала на Златибору

rssBookmark and Share

Ниш 24.01.2022. Јужна Србија Инфо

У организацији Градске општине Медијана, 27-оро деце и 14 хранитеља, са најлепшим успоменама, вратило се са седмодневног одмора на Златибору. Боравак у одмаралишту „Боем“, где су им били обезбеђени смештај и храна, био је још један поклон Градске општине Медијана, деци у хранитељским породицама.

Деца из хранитељских породица уживала на Златибору

Деца су, поред играња у снегу, грудвања, санкања, време проводила играјући друштвене игре, стони тенис и имала низ других едукативних и креативних активности, за чију је реализацију било задужено стручно лице, односно супервизор.

Ова акција, захваљујући којој су, деца у хранитељским породицма, могла да уживају у зимским чаролијама и лепотама Златибора, наставак је сарадње највеће нишке општине, са Центром за породични смештај и усвојење Ниш. 

Да подсетимо, Градска општина Медијана, као једина у Србији која има Фонд за хранитељство, организовала је рођенданске прославе деци из породичног смештаја, која бораве у хранитељским породицама и која су традиционално гости на Медијанином Фестивалу дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу, уручивала им пригодне поклоне, организовала боравак у Дивљани, а све у циљу успешније социјализације и побољшања положаја деце, која одрастају у хранитељским породицама. 

 

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   хранитељске породице
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима