Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Директорка ТОН-а саму себе запослила на неодређено време - и отказ и "театралана оставка"

rssBookmark and Share

Ниш 06.04.2021. З.С. Јужна Србија Инфо

Након "театралне - личне" оставке на Фејсбуку Данке Милојковић, сада већ бивше директорке Туристичке организације, нишка јавност јуче је сазнала детаље овог "случаја" а новинари замало таблоидну причу.. Ситуацију је појаснила градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

Фото: Његош Поповић screenshot
Фото: Његош Поповић screenshot

"И поред тога што су одборници Скупштина града Ниша изабарали др Данку Милојковић за руководиоца Туристичке организације Ниш са мандатом од четири године, она је незаконито, без знања надлежних у Граду потписала уговор као директор Туристичке организације Ниш са тадашњим председником Управног одбора ТОН-а о њеном запошљавању, и то на неодређено време, чиме би по истеку директорског мандата, Милојковић постала радник те организације", објаснила је градоначелница Сотировски и додала да је то "недопустиво".

Како се чуло на конференцији за новинаре, она је то учинила својевољно, без знања надлежних и градоначелница Ниша Драгана Сотировски јој је наложила повлачење са те дужности, што је она и учинила, односно Милојковић је прво дала отказ о раду, након чега је уследила и "чувена Фејсбук оставка " оставка на место директора.

Да подсетимо...

Милојковић је 2. априла на свом приватном Фесјбук профилу објавила оставку на место директора ТОН-а.


#   Ниш   оставка   Драгана Сотировски   Фејсбук   Скупштина града Ниша   откази   Туристичка организација Ниш   Данка Милојковић
#GradonacelnicaN @facebook @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима