Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Direktorka TON-a samu sebe zaposlila na neodređeno vreme - i otkaz i "teatralana ostavka"

rssBookmark and Share

Niš 06.04.2021. Z.S. Južna Srbija Info

Nakon "teatralne - lične" ostavke na Fejsbuku Danke Milojković, sada već bivše direktorke Turističke organizacije, niška javnost juče je saznala detalje ovog "slučaja" a novinari zamalo tabloidnu priču.. Situaciju je pojasnila gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Foto: Njegoš Popović screenshot
Foto: Njegoš Popović screenshot

"I pored toga što su odbornici Skupština grada Niša izabarali dr Danku Milojković za rukovodioca Turističke organizacije Niš sa mandatom od četiri godine, ona je nezakonito, bez znanja nadležnih u Gradu potpisala ugovor kao direktor Turističke organizacije Niš sa tadašnjim predsednikom Upravnog odbora TON-a o njenom zapošljavanju, i to na neodređeno vreme, čime bi po isteku direktorskog mandata, Milojković postala radnik te organizacije", objasnila je gradonačelnica Sotirovski i dodala da je to "nedopustivo".

Kako se čulo na konferenciji za novinare, ona je to učinila svojevoljno, bez znanja nadležnih i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski joj je naložila povlačenje sa te dužnosti, što je ona i učinila, odnosno Milojković je prvo dala otkaz o radu, nakon čega je usledila i "čuvena Fejsbuk ostavka " ostavka na mesto direktora.

Da podsetimo...

Milojković je 2. aprila na svom privatnom Fesjbuk profilu objavila ostavku na mesto direktora TON-a.

Komentara: 0


#   Niš   ostavka   Dragana Sotirovski   Fejsbuk   otkazi   Turistička organizacija Niš   Danka Milojković
@GradonacelnicaN @facebook @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima