Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Глас народа из свих делова Округа - уз подршку лакше до реализације идеје и решења проблема

rssBookmark and Share

Ниш 04.02.2020. Јужна Србија Инфо

"Понекад је довољно само мало труда уз лепу реч да некога учините срећним. И није ово демагогија, ово је мој утисак који делим са вама и запажање најближих сарадника који присуствују свим пријемима грађана", каже начелница Сотировски.

Глас народа из свих делова Округа - уз подршку лакше до реализације идеје и решења проблема

Све је лакше када се тимски ради и када уз несебичну помоћ републичких инспектора наши суграђани оду задовољни", рекла је Драгана Сотировски, начелница Нишавског управног округа након данашњег пријема грађана.

Нишавски управни округ на данашњем пријему грађана, подржао је идеју младих људи да хуманитарним акцијама помогну младим талентима којима је неопходна новчана помоћ за даља усавршавања, посебно деци из сиромашнијих локалних самоуправа који у својим буџетима немају довољно средстава за те намене.

Подршку Округа добила је иницијатива приватних предузетника да се се укључе у дуални систем образовања тако што ће омогућити одређеним школама и њиховим ученицима да обављају праксу у њиховим радњама.

Округу су се обратили људи који су започели сопствени бизнис, попут власнице плантаже гоџи бобица, који траже смернице и помоћ за наставак започетог бизниса а Округ настоји да их повеже са организацијама које могу да помогну.   

„Све је више људи који долазе у Нишавски округ, да од нас и републичких инспектора који раде у Округу потраже помоћ и ми ћемо са пријемима да наставимо и у овој години“, рекла је начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски и најавила да ће са својим тимом обићи локалне самоуправе у Округу и разговарати са грађанима и председницима општина.

„Треба да се чује глас народа из свих места са територије Нишавског управног округа“, нагласила је Сотировски.

Због великог интересовања начелница Округа примаће грађане на разговор и сутра, 5. фебруара.

Коментара: 0


#   Ниш   Драгана Сотировски   Нишавски управни округ   Отворена врата   пријем грађана
#GradonacelnicaN @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима