Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хидраулични кревети са душецима против декубита као донација

rssBookmark and Share

Ниш 13.10.2021. Јужна Србија Инфо

Модерни хидраулични кревети са душецима против декубита, донација из иностранства, уручени су Универзитетском клиничком центру за потребе Клинике за физикалну медицину и рехабилитацију, Дому здравља Ниш и Медицинској школи „Др Миодраг Лазић“.

Хидраулични кревети са душецима против декубита као донација

Модерне кревете и душеке здравственим установама уручила је градоначелница Ниша Драгана Сотировски са заменицом Душицом Давидовић.

Драгана Сотировски је подсетила да је то трећа по реду донација из иностранства која је стигла Граду Нишу и коју Град Ниш преусмерава здравственим установама којима је опрема најпотребнија.

На донацији су захвалили помоћник директора Универзитетског клиничког центра проф. др Владан Ћосић, директор Дома здравља проф. др Милорад Јеркан и директор Медицинске школе у Нишу Мирослав Савић.

Раније су модерни кревети и душеци додељени Геронтолошком центру и Специјалној болници за психијатријске болести у Горњој Топоници.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Геронтолошки центар   Милорад Јеркан   Медицинска школа   Специјална психијатријска болница Горња Топоница   кревет   декубит   медицински кревет   Миодраг Лазић МШ
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима