Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Hidraulični kreveti sa dušecima protiv dekubita kao donacija

rssBookmark and Share

Niš 13.10.2021. Južna Srbija Info

Moderni hidraulični kreveti sa dušecima protiv dekubita, donacija iz inostranstva, uručeni su Univerzitetskom kliničkom centru za potrebe Klinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, Domu zdravlja Niš i Medicinskoj školi „Dr Miodrag Lazić“.

Hidraulični kreveti sa dušecima protiv dekubita kao donacija

Moderne krevete i dušeke zdravstvenim ustanovama uručila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa zamenicom Dušicom Davidović.

Dragana Sotirovski je podsetila da je to treća po redu donacija iz inostranstva koja je stigla Gradu Nišu i koju Grad Niš preusmerava zdravstvenim ustanovama kojima je oprema najpotrebnija.

Na donaciji su zahvalili pomoćnik direktora Univerzitetskog kliničkog centra prof. dr Vladan Ćosić, direktor Doma zdravlja prof. dr Milorad Jerkan i direktor Medicinske škole u Nišu Miroslav Savić.

Ranije su moderni kreveti i dušeci dodeljeni Gerontološkom centru i Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti u Gornjoj Toponici.


#   Niš   Dragana Sotirovski   Gerontološki centar   Milorad Jerkan   Medicinska škola   Specijalna psihijatrijska bolnica Gornja Toponica   krevet   dekubit   medicinski krevet   Miodrag Lazić MŠ
#GradonacelnicaN @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima