Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Информатички кабинет за ученике ОШ „Радоје Домановић“, поклон ГО Медијана

rssBookmark and Share

Ниш 27.02.2019. Јужна Србија Инфо

Основна школа „Радоје Домановић“ у Нишу од Градске општине Медијана добила је на поклон информатички кабинет. Кабинет би требало да допринесе бржем и ефикаснијем стицању ученичког знања у области информатике и рачунарства, једне од највећих основних школа у Нишу.

Информатички кабинет за ученике ОШ „Радоје Домановић“, поклон ГО Медијана

Ученици Основне школе „Радоје Домановић“ били су најбољи на Медијаниним „Играма без граница“ у категорији 10 основних школа, а које су одржане током три дана, јуна 2018. године, у Светосавском парку.

- Општина планира да и ове године организује исту манифестацију у циљу промоције спорта, здравог начина живота и развоја такмичарског духа нових генерација. Ученици „Радоја Домановића“ показали су изузетну спремност и залагање на „Играма без граница“ и тако донели својој школи вредну награду- рекао је председник Градске општине Медијана Небојша Коцић, нагласивши да ће такмичење основаца са подручја највеће нишке општине ове године бити још разноврсније и нада се, још масовније. 

Директорка Основне школе „Радоје Домановић“ Душица Тричковић истиче посебну заинтересованост ученика за учешће на наведеној манифестацији, уз велику захвалност општини Медијана на поклону и организацији такмичења у којем ће и ове године учествовати, са још већим еланом и жељом да опет буду најбољи.

Како би захвалили општини на дару и униформама које су прошле године добили, прваци ове школе приредили су музичку представу а потом се и први опробали на новим рачунарима.

 


#   Ниш   Медијана градска општина   донација   информатика   Радоје Домановић ОШ   градске општине   Небојша Коцић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима